onsdag 26 augusti 2009

Nu lägger jag av...


med politiken. Har hållit på sedan 1976 men har nu tröttnat. Förr diskuterade vi politik vid olika tillfällen när man mötte partikamrater. Men så är det inte längre. Ingen har tid eller lust att prata. Jag vet fortfarande inte vad Mona och gänget där omkring henne anser att vi ska föra för politik. Jo, om jag sitter framför min dator och läser inlägg från "GUD" och alla människor så finns där information att få. Men det är en så tråkig väg att få den på. Sitta och stirra på Sosserian och andra sidor, gör ingen till en BÄTTRE POLITIKER. Man måste tala med människor om deras åsikter och tyda, bemöta, och levandegöra alla olika politiska frågor som kan tänkas komma upp i ett val. Som det nu är har vi överlämnat allt åt journalisterna, och borgerliga de flesta dessutom. Åtminstone borgerliga tidningar, för de har vi ju inte heller förstått att värna om VÅR EGEN PRESS?

Dessutom är vi som passerat 55+ 60+ inte intressanta längre. Vi finns inte med i samhället längre. Inte vi som vill vara med heller har någon plats att vara rädda om och förverkliga. Det är också diskriminerande för alla de personer som inte har datorer eller kunnandet i att gå in och googla, mail, blogga och twittra och så vidare. Dom får aldrig lyssna till nånting i sin helhet, för i nyheterna snuttifieras det och sen kommer det ..."och så kan ni se och höra hela intervjun/artikeln på vår hemsida."

UNDRAR OM MAN KAN GÖRA SÅ MED HELA NÄSTA VAL, VISA UPP DET PÅ HEMSIDAN OCH BARA DE SOM KAN KONSTEN FÅR VARA MED OCH RÖSTA OCH TYCKA TILL.
Fundera på hur det kommer att bli i samhället när ingen vill gå med i föreningarna och framföra de åsikter väljarna valt politikerna att framföra.

Så nu lägger jag troligtvis av med mitt politiska intresse och ägnar mig åt roligare mer själviska saker för mitt eget nöjes skull. Men jag erkänner att det känns själviskt och tar emot efter snart 40 år i kommunalpolitisk tjänst som gräsrot. Mystra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar