torsdag 30 april 2009

Inför 1a maj 2009I morgon är det arbetarnas dag och det är ju en gammal sedvänja i Sverige och i Världen nu, att ARBETARNA möts och visar vad de tycker om rådande orättvisor i sitt samhälle runt om i världen.
Men för somliga arbetarpartier är det ju en nyhet. Jag tänker på vårt nya arbetarparti (M) som jag av naturliga skäl inte har sett ute i våra Ia-majled ännu. För tänk vilken kontaktyta de skulle få om de vågade blanda det blå med vårt röda.


Ja, missförstå mig inte nu så ni tror att jag önskar det.


Nej, jag menar bara att det nya arbetarpartiet har ingenting att komma med i våra led. De skulle väldigt snabbt kliva av tåget, eller förhoppningsvis bli helt övertygade om att de först nu var ine på rätt tåg, och därmed byta både färg och ideologi, om jag nu gör mig rätt förstådd.


Håll med om att det är en ROLIG TANKEVURPA.


Själv ska jag delta i Vingåkers sammankomst i Järnvägsparken i Vingåker och det ser jag fram emot. Har inte varit med där på länge så nu är det dags igen.
Jag önskar alla en riktigt trevlig Valborgsmässohelg i det utlovade vackra fösommarvädret.
Mystra

1 kommentar:

 1. Hej på dig.
  Kul att du mailade.
  Om du vill kan jag gärna hjälpa dig att fixa till din blogg med en mall och sånt. Det är inte svårt, säger jag som pratade med en bloggvän i telefon i två timmar för att få till det, hehe...
  Har varit i Oslo på MR röntgen idag, så nu är man ganska seg. Blir Niklas mat på tvn ikväll sen sängen.
  Ha de gott.
  Kram Synne.

  SvaraRadera